86

napja és több ezer leütött karakter után történt, hogy elhangzott a kérdés, amire igennel feleltem. De még így is heteket kellett várnom mire kiléphettem, elszakadva a monitor nyújtotta örökké tartó színes boldogságból, az agyonkoptatott, végtelenül szürke és rideg valóságba. Testben is és lélekben is roppant feszült voltam, talán ezért is éreztem úgy magam mint egy szétszakadás előtt álló rúgó, ami már sosem lesz olyan mint rég. Hamarabb ott voltam már mint az előzőleg rögzített tények, és amikor megrezdült a mobil a zsebemben, akkor hirtelen teniszlabda méretűvé húzódtak össze a belső szerveim és az agyam megszűnt létezni. Képzelj el egy cirka 40 dekás tormás/chilis/körömlakkos kombót, egyben lenyelve. Köret nélkül.

Két idegen univerzum találkozása, keveredése és egymás érzékeinek az elkápráztatása történt ezekben a pillanatokban, amikor megszűnt minden, amit tudatnak, érzékelésnek és feltétlen önámításnak nevezünk. Minden alaptalan vád eltűnt és helyét az öntudatlan valóság vette át, nyögve, zakatolva és feledve mindent, amit eddig álarcként viselt. Már nem volt szükség rá.

Egészen eddig a pillanatig.

Egymástól távolodó végtelen energiamezők, kifogyhatatlan és lélektelen erőlködése ért véget. Pillanatok váltak semmivé, gondolatok tűntek el örökre, világok és tervek pusztultak el a végtelennek tűnő robbanásban. A tények megszűntek létezni, az imákat senki nem hallgatta meg, a szenvedés ismét ázott nyomokat hagy a betonon.

Csend lett. Üresség. Sötétség. A megbúvó lelkeket az üvöltve fúvó viharok ragadták magukkal. Örökre. Végleg. Végtelenül.

Nincs többé semmi, és a kezdet lett a vég. A végtelen fények kiábrándult árnyékokként pislákolnak, a megmaradt roncsok apróra tört romjai felett. Elmélázva a múlton, a jelenen és a bizonytalan jövőn, aminek féltett magjait a szél szórja szanaszét, a kies tér porrá zúzott végtelen hamvain.

Reklámok
  1. No trackbacks yet.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Reklámok
%d blogger ezt kedveli: